Hier vind je de privacy verklaring van Mode op Maat.

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden
verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen
liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al
jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom
raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

'Mode op Maat' is een landelijk opererende organisatie voor modevakscholen die als doel heeft; het verzorgen, uitgeven en distribueren van lesmateriaal voor verschillende opleidingen in het mode vak. Daarnaast organiseert 'Mode op Maat' de landelijke examens, van het samenstellen van de theoretische en praktische toetsen, tot en met het uitreiken van de behaalde certificaten en diploma's.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Mode op Maat verzameld worden. Het is daarom
goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens
kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Mode op Maat, neem
dan gerust contact op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel: 076-543 97 69 | Mobiele nummer: 06-215 563 55
Mode op Maat – p.a. Keislagen 11 – 4823 KN Breda - k.v.k. 20071668

Mode op Maat is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door:
A. van den Elshout, R. Dieterman en J. Dieterman.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld. Deze worden hieronder toegelicht.

Welke gegevens

– Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Mode op Maat via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een vraag te stellen, zoals je naam, e-mailadres, Onderwerp en je opmerking of vraag.

– Inschrijven
Voor het Inschrijven van een opleiding of cursus kan een formulier worden gedownload. Dit formulier is in pdf en dox formaat te downloaden.
Hierin worden de volgende gegevens gevraagd: Voor en achternaam van de cursist, naam van de modevakschool, student/cursistnummer, adres gegevens, telefoonnummers e-mail adres en geboortedatum en plaats.

Doel gegevens

– Analytics
De website van Mode op Maat verzamelt gegevens om de website te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van website bezoek of hoe vaak pagina’s bezocht worden.

– Inschrijven
Voor het Inschrijven van een opleiding of cursus worden persoonsgegevens gebruikt en verwerkt.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Mode op Maat, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

– Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Mode op Maat via het formulier op de website of via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver en op lokale apparaten om deze mail te verwerken.

– Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard.

– Hosting
De e-mail van Mode op Maat wordt gehost bij Flexconcept. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Flexconcept.

Jouw rechten

– Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Mode op Maat vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail of brief te sturen naar Mode op Maat. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

– Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Mode op Maat.

– Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Mode op Maat opgeslagen liggen in het geval je
overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Mode op Maat al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

– Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Mode op Maat vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

– Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Mode op Maat niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

– Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Mode op Maat jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@Mode op Maat.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt.

Het streven is om binnen een week te reageren.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt anders dan voor mode op maat en de debetreffende modevakschool. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Mode op Maat of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Mode op Maat. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn zelf zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Mode op Maat privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. Daarnaast is het domein van Mode op Maat ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

Mode op Maat verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een het aanbieden van cursus diensten of producten van Mode op Maat via e-mail. Jouw gegevens
zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Mode op Maat de betreffende dienst niet aanbieden.
Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Mode op Maat met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Plichten

Mode op Maat behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Mode op Maat dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Mode op Maat te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact
op via onderstaande contactgegevens.

Mode Op Maat
lid van de brancevereniging
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
p.a. Keislagen 11
4823 KN Breda NL

 

Mode Op Maat
lid van de branceverenigingp.a. Keislagen 11
4823 KN  Breda NL  
t. 076-5439769
m. 06-21556355
k.v.k. 20071668

 

 

 

 

K.v.K: 20071668 

BTW:139950138B02 
BANK: NL79ABNA0479373817 
t.n.v. M.J.L. van den Elshout