Over Mode op Maat

'Mode op Maat' is een landelijk opererende organisatie voor modevakscholen die als doel heeft; het verzorgen, uitgeven en distribueren van lesmateriaal voor verschillende opleidingen in het mode vak.
Daarnaast organiseert 'Mode op Maat' de landelijke examens, van het samenstellen van de theoretische en praktische toetsen, tot en met het uitreiken van de behaalde certificaten en diploma's. Door ons brede aanbod aan lesmateriaal zijn er voldoende ontwikkel mogelijkheden voor iedereen die zich op één of andere manier tot de MODE, in de breedste zin van het woord, aangetrokken voelt. Dit is zeker van belang als men; al in het vakgebied werkzaam is, een toekomst hierin wil opbouwen, of voor mensen die hun creativiteit en vaardigheid in het ontwerpen en maken van kleding tot ontplooiing willen brengen.

We zien de laatste jaren een toenemende belangstelling in het modevak en alles wat daarmee verband houdt. Naast de altijd aanwezige aandacht voor de dames mode zien we gelukkig ook een sterke stijging in de belangstelling naar heren- en kinderkleding en uiteraard de ondermode waardoor er nu meer aandacht bestaat dan ooit het geval was.U kunt een perfecte scholing daarin ontvangen, door het brede opleidingsaanbod wat 'Mode Op Maat' de modevakscholen te bieden heeft. De opleidingen/cursussen worden verzorgd door gediplomeerde docenten op modevakscholen verspreid over het gehele land. De docenten zijn contractueel met 'Mode op Maat' verbonden, maar blijven geheel zelfstandig werken.

Omdat 'Mode op Maat' met docenten werkt, die verschillende opleidingen hebben genoten (o.a. Ensaid, Rotterdamse snijschool, Danckaerts, Cuppens-Geurs) zijn we in staat geweest steeds het beste uit de diverse opleidingen te halen.Met de bundeling van deze kennis hebben we ons eigen unieke tekensysteem kunnen ontwikkelen. Een zeer modern en overzichtelijke Patroonteken - systeem is ontstaan en inmiddels de basis voor onze opleidingen. Met trots kunnen we stellen dat onze studenten en docenten heel enthousiast zijn, zowel over de complete inhoud als over de opzet en uitstraling van de opleidingen. Vele studenten, die onze opleiding hebben gevolgd zijn momenteel werkzaam in de modewereld, hebben een eigen atelier of zijn zelf een modevakschool begonnen.

Kortom voldoende kansen en mogelijkheden om uw toekomst in de 'Mode wereld' te beginnen.

Wij 'Mode op Maat' dagen u graag uit...

.

  • 1
  • 3
  • 6
  • 7
  • 9
  • 10

 

Mode Op Maat
lid van de branceverenigingp.a. 't Blok 86
4823 JB  Breda NL  

m. 06-50251213
k.v.k. 20071668

 

 

 

 

K.v.K: 20071668 

BTW:139950138B02 
BANK: NL13 KNAB 0259 6985 47
t.n.v. J J Dieterman